Cheesecake

15.06.2015 paulikova.evka@gmail.com
Cheesecake
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 65 min.
Čas prípravy: 15 min.
Čas varenia / pečenia: 50 min.

Suroviny

Porcií: 0
  • 250 g karamelových keksíkov Lotus
  • maslo
  • 500 g jemného tvarohu
  • 500 g mascarpone
  • smotanu na šľahanie 33%
  • 2 vajíčka
  • vanilkový cukor
  • 2 lyžice práškového cukru
  • štipku soli
  • tortová forma priemeru 28 cm

Postup

1

Keksíky si rozdrvíme v sáčku valčekom alebo rozmixujeme. Nasypeme do tortovej formy a zalejeme troškou rozpusteného masla, utlačíme.

2

3

Do misy si dáme všetky ostatné ingrediencie a miešane vareškou, kým nevznikne hladký krém. Tento krém vylejeme na keksíky.

4

5

Rozohrejeme si rúru na 180° a pečieme cca 50 minút až hodinu. Povrch cheesecaku začne hnednúť a mali by sa na ňom začať robiť bublinky.

6

7

Vychladnutý dáme ešte stuhnúť do chladničky na cca 5 hodín a podávame ozdobený čokoládovým topingom.

8

9

:-P

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama