Celé kura si rozporcujeme na menšie časti, alebo ako v tomto prípade použijeme kuracie horné stehná.
Kuracinku oslíme, okoreníme a opražíme na rozpálenom oleji kožou dolu do chrumkava.
Raz obrátime, ale len na chvíľku.
Mäsko vyberieme.
Takto opražené mäsko poukladáme na pekáč koŽou hore, posypeme na plátky nakrájaným cesnakom, nastrúhaným syrom a zalejeme smotanou.
Pečieme vo vyhriatej trúbe
ca. 220 °C na 45 min.
TIP: Ako príloha sa hodia opekané zemiaky, alebo bageta.
Dobrú chuť !!!
Prihláste sa »
Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.