Fazuľová na kyslo s kôprom a "údeným"

25.08.2017 mariaduranova@hotmail.sk
Fazuľová na kyslo s kôprom a "údeným"
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 43 min.
Čas prípravy: 13 min.
Čas varenia / pečenia: 30 min.

Suroviny

Porcií: 5
  • 250g predvarenej fazule
  • 1l domáceho zeleninového vývaru
  • 2 malé zemiaky
  • Údené tofu
  • Kôpor
  • Bobkový list
  • Nové korenie
  • Údená paprika
  • Soľ
  • Ocot

Postup

1

Do zeleninového vývaru dáme variť fazuľu s kôprom, korením a bobkovým listom, a na jemno postrúhanými zemiakmi na zahustenie.

2

Medzitým si v mixéri rozmixujeme údené tofu s trochou vody a údenou paprikou na hladký krém, a ten vmiešame do polievky. Toto je ten kľúčový krok, ktorý dodá polievke tú údenú chuť. A zároveň to polievku aj zahustí. Niekto má rád aj keď je tofu nakrájané na kocky, mne to vyhovuje takto.

3

Ochutíme octom a soľou.

4

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama