Žraloka odkostíme, ak je to potrebné a pripravíme si ho na pekné rovnomerné plátky, steaky.
Olúpeme a nakrájame cibuľu.
V hlbšej panvici na oleji jemne opražíme cibuľu, pridáme veľa kečupu, trochu vody, korenie podľa chuti, soľ.
Krátko povaríme a pridáme na krúžky pokrájané paradajky
Nakoniec pridávame steaky.
Optimum ich prípravy je tak 10 minút, ale z vlastnej skúsenosti viem, že mne sa tie steaky rozpadávali uz pri 5 minutách. Čiže tepelne upravovať podľa uváženia a momentálnej "dispozície" žraloka.
Dobrú chuť Vám praje Mišo !!
Prihláste sa »
Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.