ŽRALOK V "ČERVENOM MORI"

08.07.2016 admin
ŽRALOK V "ČERVENOM MORI"
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 20 min.
Čas prípravy: 10 min.
Čas varenia / pečenia: 10 min.

Suroviny

Porcií: 0
  • Žraločie steaky (stačí jeden väčší steak z chrba zraloka- ja som mal žraloka modrého)
  • Kečup
  • dve väčšie paradajky
  • Korenie
  • soľ
  • olej
  • 1 väčšiu cibuľu

Postup

1

Žraloka odkostíme, ak je to potrebné a pripravíme si ho na pekné rovnomerné plátky, steaky. ŽRALOK V "ČERVENOM MORI" - krok 1

2

3

Olúpeme a nakrájame cibuľu.

4

5

V hlbšej panvici na oleji jemne opražíme cibuľu, pridáme veľa kečupu, trochu vody, korenie podľa chuti, soľ. ŽRALOK V "ČERVENOM MORI" - krok 5

6

ŽRALOK V "ČERVENOM MORI" - krok 6

7

Krátko povaríme a pridáme na krúžky pokrájané paradajky

8

9

Nakoniec pridávame steaky.

10

11

Optimum ich prípravy je tak 10 minút, ale z vlastnej skúsenosti viem, že mne sa tie steaky rozpadávali uz pri 5 minutách. Čiže tepelne upravovať podľa uváženia a momentálnej "dispozície" žraloka.

12

13

Dobrú chuť Vám praje Mišo !!

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama