Rúru rozohrejeme na 210 °C
V jednej mise zmiešame múku, cukor, prášok do pečiva a kakao, po premiešaní pridáme kúsky čokolády
V druhej mise zmiešame rozšľahané vajíčko, mlieko, rozpustené maslo a kyslú smotanu
Riedku zmes vlejeme do múkovej zmesi a voľne premiešame (nemixujeme), kým sa hmoty spoja do cesta
Cesto rozdelíme do 12 papierových košíčkov v mafínovej forme
Pečieme 12-15 minút na 210 °C (čas a teplota odpovedá teplovdušnému pečeniu) – mafíny sú vtedy hotové, keď sú zhora mierne popraskané, papierový košíček je aj v spodnej časti pevný a dá sa ľahko od mafínu oddeliť
Prihláste sa »
Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.