Baklažánové batôžky

20.09.2014 admin
Baklažánové batôžky
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 0 min.
Čas prípravy: min.
Čas varenia / pečenia: min.

Suroviny

Porcií: 0
  • 2 stredne veľké baklažány
  • 115 g čerstvej mozzarelly
  • 3 lyžice olivového oleja
  • 2 stredné paradajky
  • 4 lístky čerstvej bazalky
  • 4 stonky pažítky
  • 2 lyžice citrónovej šťavy
  • soľ
  • korenie

Postup

1

Nakrájajte baklažán na tenké plátky pozdĺžne a posypte soľou.

2

3

Zľahka ogrilujte baklažánové plátky z oboch strán.

4

5

Mozzarellu a paradajky nakrájame na malé kúsky.

6

7

Na ugrilovaný plátok baklažánu položíme plátok rajčiny a mozzarellky, posypeme soľou a korením, pokvapkáme trochou olivového oleja. Zrolujeme a zviažeme pažítkou a dozdobíme lístkami bazalky .

8

9

Ihneď podávajte.

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama