Mäsové bagetky

20.09.2014 admin
Mäsové bagetky
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 30 min.
Čas prípravy: 30 min.
Čas varenia / pečenia: min.

Suroviny

Porcií: 8
  • 500 g Mleté mäso
  • 1 strúčik Cesnak
  • Kečup
  • 1/4 šálky Voda
  • Čili
  • Horčica
  • Soľ
  • Korenie
  • 8 bagetiek
  • Mladá cibuľka

Postup

1

Najskôr si na jemno nakrájame bielu časť mladej cibuľky. Na nej si podusíme mleté mäso.

2

3

Pridáme pretlačený cesnak ,kečup , horčicu a ochutíme soľou a korením.

4

5

Dusíme cca 20 minút.

6

7

Pripravené bagetky rozrežeme, najskôr naplníme nakrájanou mozzarelkou a nakoniec dáme mäsovú plnku. Vrch bagetky dozdobíme nasekanou zelenou časťou cibuľky.

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama