Bravčový vrkoč

20.09.2014 admin
Bravčový vrkoč
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 0 min.
Čas prípravy: min.
Čas varenia / pečenia: min.

Suroviny

Porcií: 0
  • 500 g bravčového karé
  • 1 ks cibuľe
  • šťava z polovice citróna
  • soľ
  • korenie
  • 50 g hladkej múky
  • 50 g oleja
  • horčica

Postup

1

Bravčové karé si nakrájame na rezne a zľahka vyklepeme Bravčový vrkoč - krok 1

2

Bravčový vrkoč - krok 2

3

Osolíme a okoreníme..Mäso si rozrežeme na tri tenké prúžky nie však až dokonca..viď obrázok Bravčový vrkoč - krok 3

4

5

Spletieme do vrkoča a spojíme špáradlom.

6

7

pripravíme si marinádu z horčice ,citrónovej šťavy,a cibule nakrájanej na prúžky.Do nej dáme vrkoče a necháme marinovať aspoň 30-40 min.

8

9

potom si vrkoče obalíme v hladkej múke a opekáme na rozpálenom oleji..Marinádu použijeme do výpeku.

10

11

podávame s varenými zemiakmi a so zeleninou podľa chuti..)) Brú chuť!

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama