Kinder Delicee

15.09.2014 admin
Kinder Delicee
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 17 min.
Čas prípravy: 5 min.
Čas varenia / pečenia: 12 min.

Suroviny

Porcií: 15
  • 6 vajec
  • 180 g práškového cukru
  • 45 g múky hladkej
  • 45 g kakaa
  • krém:
  • 240 g mascarpone
  • 90 g salka
  • poleva:
  • 150 g horkej čokolády
  • cera

Postup

1

Rozohrejeme si trúbu na 210 °C.

2

3

3 celé vajcia a 3 žĺtka vymiešame so 150 g cukru do bielej peny.Masa by sa mala zväčšiť dvojnásobne.

4

5

primiešajte preosiatu múku a kakao.

6

7

teraz si vymiešajte bielka so zostávajúcim cukrom taktiež do hustého snehu.Ten primiešame k cestu zľahka vareškou.

8

9

cesto vylejeme na plech vyložený papierom a pečieme cca 10 - 12 minút.

10

11

Upečený plát zbavíme papiera a necháme vychladnúť.

12

13

Kým nám piškóta chladne pripravíme si krém.vymiešame mascarpone so salkom ,pripravený krém natrieme na piškótu ktorú si rozrežeme na dve rovnaké časti.

14

15

vrch polejeme čokoládovou polevou.

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama