Rozohrejeme si trúbu na 210 °C.
3 celé vajcia a 3 žĺtka vymiešame so 150 g cukru do bielej peny.Masa by sa mala zväčšiť dvojnásobne.
primiešajte preosiatu múku a kakao.
teraz si vymiešajte bielka so zostávajúcim cukrom taktiež do hustého snehu.Ten primiešame k cestu zľahka vareškou.
cesto vylejeme na plech vyložený papierom a pečieme cca 10 - 12 minút.
Upečený plát zbavíme papiera a necháme vychladnúť.
Kým nám piškóta chladne pripravíme si krém.vymiešame mascarpone so salkom ,pripravený krém natrieme na piškótu ktorú si rozrežeme na dve rovnaké časti.
vrch polejeme čokoládovou polevou.
Prihláste sa »
Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.