Mäso nakrájané na tenké rezne, vyklepeme.Okoreníme a osolíme z oboch strán, a pokvapkáme worchestrom. Necháme 30 minút marinovať.
Kým mäsko odpočíva pripravíme si zeleninovú plnku.všetku zeleninku určenú na naplnenie nakrájame na tenké prúžky.
Pripravíme si taktiež omáčku..Maslo na panvičke rozpustíme a opečieme na ňom šalotku.Pridáme balzamico a vývar a hnedý cukor, a varíme až kým omáčka nezhustne a nezostane len polovica z jej objemu.
Tento výpek nalejeme do misky a v tej istej panvičke orestujeme zeleninku na plnku..len nejaké 2 minútky.plníme ňou potom rezne a na vrchu zopneme šparadlom.
Na panvičku nalejeme trochu oleja a opečieme závitky zo všetkých strán.Popri opekaní podlievame naším balzamico výpekom.
Keďže je to mäsko zo sviečkovice bude rýchlo hotové a jemné.
Prihláste sa »
Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.