Hovädzí závitok

19.09.2014 admin
Hovädzí závitok
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 35 min.
Čas prípravy: 20 min.
Čas varenia / pečenia: 15 min.

Suroviny

Porcií: 8
  • 8 tenkých plátkov hovädzej sviečkovej
  • soľ
  • čierne korenie (podľa svojej chuti)
  • 3 polievkové lyžice worchestrovej omáčky
  • 1 lyžica olivového oleja
  • plnka:
  • mrkva
  • cuketa
  • kápia
  • jarná cibuľka
  • cesnak
  • balzamico omáčka:
  • 2 lyžice masla
  • jemno nasekaná šalotka
  • 1/4 šálky balzamica
  • 2 polievkové lyžice hnedého cukru

Postup

1

Mäso nakrájané na tenké rezne, vyklepeme.Okoreníme a osolíme z oboch strán, a pokvapkáme worchestrom. Necháme 30 minút marinovať. Hovädzí závitok - krok 1

2

Hovädzí závitok - krok 2

3

Kým mäsko odpočíva pripravíme si zeleninovú plnku.všetku zeleninku určenú na naplnenie nakrájame na tenké prúžky.

4

Hovädzí závitok - krok 4

5

Pripravíme si taktiež omáčku..Maslo na panvičke rozpustíme a opečieme na ňom šalotku.Pridáme balzamico a vývar a hnedý cukor, a varíme až kým omáčka nezhustne a nezostane len polovica z jej objemu.

6

7

Tento výpek nalejeme do misky a v tej istej panvičke orestujeme zeleninku na plnku..len nejaké 2 minútky.plníme ňou potom rezne a na vrchu zopneme šparadlom.

8

9

Na panvičku nalejeme trochu oleja a opečieme závitky zo všetkých strán.Popri opekaní podlievame naším balzamico výpekom.

10

11

Keďže je to mäsko zo sviečkovice bude rýchlo hotové a jemné.

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama