Kracie prsia si nakrájame na rezne.Tie zjemna naklepeme a posypeme grilovacím korením..
Naplníme 1/4 hermelínu a jedným kúskom sušenej rajčiny do každého rezňa. vyformujeme mešec a ten zabalíme do potravinárskej fólie.Previažeme pevne špagátom.
Rozvaríme si 2 litre vody ktorú osolíme a mešce v tejto vode povaríme asi 5 minút,aby nám zachovali tvar aký potrebujeme.
Medzitým si pripravíme prírodnú šťavu z cibule opraženej na troche oleja zaprášime trochou grilovacieho korenia a potom hladkou múkou..Podlejeme asi 2 dcl vody a necháme rozvariť.
Mäso potom zbavíme fólie.Z uvarených mešcou šľavu spod fólie nevylievame ale, prilejeme do prírodnej šľavy a spolu ešte šťavu prevaríme.Mešce poukladáme na pekáč a podlejeme šťavou a prikryté v rozohriatej rúre 180 °C dodusíme.
pred podávaním dozdobíme syrovími niťami a vňaťkou.
Prihláste sa »
Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.