Postup
1
Rozvaríme si vodu , pridáme maslo, a potom prisypávame múku..Uvaríme hustú kašu.Tú necháme mierne vychladnúť a potom pridáme vajcia jedno po druhom..Za každým vajcom dobre premiešame.
2
3
Pekáč alebo menší plech si vymastíme zjem,na maslom a rozotrieme odpaľované cesto, pekne aj po okrajoch.
5
Rúru si predhrejeme na 200 °C a dáme piecť.Pečieme dozlatista, a počas pečenia nesmieme rúru otvoriť pretože by nám mraky splasli. Pečenie trvá tak 20 _ 30 minút .
7
Medzitým si pripravíme pudingovú plnku..Rozvaríme 2 šálky mlieka,pridáme cukor podľa svojej chuti..V jednej šálke mlieka rozmiešame zlatý klas..Keď sa nám mlieko začne variť pridáme zlatý klas a uvaríme hustý puding..Ten necháme úplne vychladnúť a do vychladnutého prišľaháme maslo.
9
Pripravený krém natrieme na plát upečeného odpaľovaného cesta a ešte prekryjeme vrstvou pevne vyšľahanej šľahačky.Vrch zdobíme buď čokoládovým topingom alebo čokoládovou polevou.