Postup
1
Bravčové rebierka si naklepeme, osolíme a okoreníme. Na rozpálenom oleji zprudka opražíme z oboch strán a poukladáme na pekáč.
3
Urobíme si z výpeku prírodnú šťavu..Pridáme k nemu najemno nakrájanú cibuľu, pretlak a mletú červenú papriku opražíme potom pridáme hladkú múku prepražíme a podlejeme vodou a necháme rozvariť.Šťavou podlejeme rebierka v rozpálenej rúre dusíme prikryté cca 1 hodinu do mäkka.
5
Z rožkov si urobíme plnku.Tak ako keď robíme plnku do kuraťa, len tu nahradíme mäkkou salámou pečeň ktorú dávame do plnku ku kuraťu.. ja si na oleji opražím cibuľu , pridám zomletú salámu ,pretlačený cesnak.všetko primiešam k rožkom nakrájaným na kocky.Pridám vajcia, soľ korenie a trochu mlieka,petržlenovú vňať .
7
Plnka sa dá urobiť pečená alebo varená..ja osobne radšej plnku varím nieje taká suchá.Pri varení zmes z rožkou natlačím do mikroténového sáčku previažem a varím vo vode cca 40 minút.
9
pri pečení buď dáme plnku na plech, alebo zabalíme do alobalu dáme na pekáč a pečieme v rúre cca 40 minút.
11
Pripravené rebierko podávame s plnkou s ryžou.