Kuracie marinované v jogurte

16.09.2014 admin
Kuracie marinované v jogurte
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 80 min.
Čas prípravy: 20 min.
Čas varenia / pečenia: 60 min.

Suroviny

Porcií: 4
  • Jogurt
  • Kuracie stehná
  • Zemiaky
  • Bylinky
  • Soľ
  • Korenie
  • Cesnak
  • Paradajky

Postup

1

Najskôr si pripravíme marinádu z jogurtu, byliniek, soli, korenia a cesnaku. Pripravené kuracie mäso namarinujeme. Necháme marinovať niekoľko hodín.

2

Kuracie marinované v jogurte - krok 2

3

Zemiaky pokrájame na plátky a dáme ich na plech, ktorý si predtým vymastíme. Posypeme ich podľa chuti bylinkami a prisolíme, môžeme pridať aj pretlačený cesnak. Kuracie marinované v jogurte - krok 3

4

5

Na zemiaky naukladáme kúsky kurčaťa a prelejeme marinádou, ktorá zostala v miske .Potom pridáme nakrájané paradajky.

6

7

Pečieme pri 200 °C asi 45 minút.

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama