1
Cesto: Maslo (3/4 balenia) a cukor (1/3 šálky) vymiešame a postupne pridávame po 1 vajci. Potom pridáme múku a prášok do pečiva a všetko spolu vymiešame. Do vymastenej formy (štvorec 20x24 cm) dáme polovicu cesta. Do zvyšku cesta pridáme kakao a mlieko (1,5 lyžice), dobre premiešame. Dáme hnedé cesto na biele. Jablká ošúpeme a nakrájané na 4 alebo 8 kusov (podľa veľkosti). Plátky jabĺk vtlačte do cesta.
3
Pečieme v predhriatej rúre na 190 °C 35-40 minút. Hotový koláč necháme vychladnúť
5
Krém: 1,5 šálky mlieka varíme s cukrom (1/3 šálky).Vo zvyšnom mlieku rozrobíme puding. Potom vlejeme do rozvareného mlieka a uvaríme hustý puding. Necháme úplne vychladnúť. Vychladnutý puding vyšľaháme s maslom do homogénnej hmoty. Krém navrstvíme na koláč a posypeme kakaom. Dáme na pár hodín do chladničky.