Biela hmota: Najskôr si vyšľaháme maslo (175 g) do peny. Potom si pri nízkej teplote rozpustíme 1/4 šálky cukru v 1/4 šálky mlieka. Necháme vychladnúť (musí mať izbovú teplotu). Potom pomaličky primiešavame maslo. Pridávame naozaj potroške, aby sa nám krém nezrazil. Nakoniec primiešame sušené mlieko a poriadne prešľaháme.
Čokoládová hmota: Najskôr vymiešame maslo (100g), pridáme Nutellu, kakao, orechy a sušienky.
Najskôr natrieme na prvú tortovú oblátku bielu hmotu, priložíme druhú oblátku. Natrieme čokoládovou hmotou,a pritlačíme tretiu oblátku. Zaťažené dáme do chladničky na 2-3 hodiny.
Potom polejeme čokoládovou polevou pripravenou zo 100 g čokolády a opäť dáme do chladničky.
Po úplnom zatuhnutí nakrájame na úhľadné kocky.
Prihláste sa »
Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.