1
Uvaríme puding podľa návodu s 500 ml mlieka a 4 lyžicami cukru. Bielu čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli. Necháme trochu vychladnúť a vymiešame s mäkkým maslom a pudingom.
3
Tmavý krém pripravíme rozpustením mliečnej čokolády. Tú necháme trochu vychladnúť a primiešame k šľahačke. Po úplnom vychladnutí vyšľaháme.
5
Potom môžeme vrstviť. Na dno formy poukladáme sušieky, ktoré zjemna namočíme v mlieku. Môžme to urobiť aj tak, že ich uložíme a potom štetčekom pokropíme. Nanesieme polovicu žltého krému, sušienky a čokoládový krém (z toho tak 3/4 - trochu krému si necháme na ozdobu). Po čokoládovom kréme dáme opäť sušienky a na vrch nanesieme zostávajúci žltý krém. Dozdobíme so zbytkom čokoládového krému.
7
Dáme zachladiť na 3-4 hodiny.