Mäso pod hubami a paradajkami

20.09.2014 admin
Mäso pod hubami a paradajkami
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 30 min.
Čas prípravy: 10 min.
Čas varenia / pečenia: 20 min.

Suroviny

Porcií: 4
  • 4 plátky bravčového mäsa (karé, stehno, krkovička)
  • 150-200 g húb (šampióny, dubáky)
  • 1 paradajka
  • 200-250 g tvrdého nastrúhaného syra
  • majonéza
  • korenie
  • soľ

Postup

1

nakrájané bravčové rezne naklepeme osolíme a okoreníme a poukladáme na pekáč.

2

3

Z paradajky odstránime kožu..(zabaríme)nakrájame na plátky a poukladáme na mäso

4

5

Na paradajky navrstvíme nastrúhaný syr tak 1/4 z celkového množstva. a potom poukladáme huby.Potom zalejeme trochou majonézy a opäť posypeme zvyšným syrom.

6

7

Vložíme do rúry a pečieme pri 200°C cca 20 minút.-

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama