1
Najskôr si vyšľaháme sneh z bielkov. V inej nádobe vymiešame žĺtky so 6 lyžicami cukru. Pridáme polohrubú múku s práškom do pečiva a horúcu vodu. Potom primiešame pomarančovú arómu. Nakoniec zľahka primiešame bielkový sneh.
3
Pečieme na plechu 23x33 cm. Plech si dobre vymastíme a vysypeme múkou. Po upečení necháme vychladnúť a prerežeme piškótu pozdĺžne.
5
Krém si pripravíme uvarením pudingu z 500 ml mlieka, cukru (150 g) a z hladkej múky (kto má rád, môže použiť aj Zlatý klas). Mlieko si necháme rozvariť a v troche rozmiešame múku (zlatý klas). Po vychladnutí vmiešame maslo (200 g).
7
Pripravíme si čokoládovú polevu z čokolády, masla, mlieka a práškového cukru.
9
Potom môžeme koláčik vrstviť. Piškótu si navlhčíme (môžeme si ju navlhčiť zmesou čaju, rumu a trochou pomarančovej arómy, alebo len pofŕkame trochou mlieka). Na piškótu natrieme krém, do ktorého vtlačíme piškóty čokoládovou stranou dole. Vrchnú stranu piškót navlhčíme tiež. Potom natrieme krém, aby sme piškóty úplne zakryli. Zakryjeme vrchnou piškótou, ktorú polejeme čokoládovou polevou.