Vaječné fašírky

20.09.2014 admin
Vaječné fašírky
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 35 min.
Čas prípravy: 15 min.
Čas varenia / pečenia: 20 min.

Suroviny

Porcií: 4
  • 6 ks varené vajce
  • 1 zväzok zelená cibuľka
  • 2 lyžice krupice
  • 1 polievková lyžica hladkej múky
  • 1 polievková lyžica kyslej smotany
  • Rastlinný olej na vyprážanie
  • Soľ
  • petržlenová vňať

Postup

1

Vajcia postrúhame na hrubom strúhadle. Pridáme nasekanú cibuľku a petržlenovú vňaťku.

2

3

Primiešame krupicu a múku. Primiešame smotanu a soľ podľa chuti.

4

5

Dôkladne premiešame.

6

7

Z tejto masy formujeme mokrými rulami placky a tie potom vyprážame na horúcom oleji do zlatista z oboch strán.

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama