Solené arašidy premyjeme a osušíme. Možno sa pýtate prečo? Je to preto , lebo ešte v nich zostane predsa len trochu soli a to dodá karamelke tú správnu chuť.
Potom si zomelieme sušienky spolu s arašidmy..Ja to robím v mixéri,nie však veľmi na jemno.
Maslo krowky a kondenzované mlieko roztopíme.
Potom pridáme orechovo sušienkovú zmes a všetko dobre premiešame.
Keď zmes trochu zatuhne a bude sa dať formovať vyformujeme si v celofáne požadovaný tvar karamelky..
Dáme do chladu..Po vychladnutí nakrájame na menšie kúsky a podávame.
Prihláste sa »
Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.