Vyvaľkáme si lístkové cesto na tenko. Potom si radielkom narežeme cesto na pásiky. Cesto navinieme na formičky určené pre šamróny.(Ja si formičky predtým natriem s maslom.)
Potom potrieme žĺtkom rozmiešaným v troche mlieka.
Pečieme v predhriatej rúre 180 °C asi 20 min.
Puding si uvaríme klasickým spôsobom.
Asi v 2 dcl mlieka si rozrobíme puding, gustín, cukor a žĺtky. Ostatné mlieko necháme rozvariť.
Potom vlejeme žĺtkovú pudingovú zmes a uvaríme puding.Ten necháme zo 3 min chladiť a potom vmiešame želatínu.(Tú si predtým pripravíme podľa návodu na obale)
Necháme poriadne vychladnúť. Do vychladeného pudingu vmiešame vyšľahanú šľahačku.
Potom plníme šamróniky. Hotové posypeme práškovým cukrom.
Prihláste sa »
Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.