Karpatka

20.09.2014 admin
Karpatka
Celkové hodnotenie: 5.0 z 5 ( pri 1 hodnotení )
Celkový čas: 0 min.
Čas prípravy: min.
Čas varenia / pečenia: min.

Suroviny

Porcií: 0
  • Odpaľované cesto:
  • 1,5 šálky vody
  • 1,5 šálky múky
  • 3/4 kocky margarínu (masla)
  • 9 vajec
  • Krém:
  • 250 g masla
  • 250 gramov kryštálového cukru
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 šálka mlieka
  • 1 vanilkový puding

Postup

1

Vodu s margarínom dáme variť.Po rozvarení pridáme múku a metličkou dôkladne miešame.Keď sa nám cesto začne odliepať od stien hrnca odstavíme, a necháme trochu vychladnúť.

2

3

Po vychladnutí prihadzujeme po jednom vajcia , a za každým vajcom dôkladne premiešame.. Cesto potom rozotrieme na dva plechy a pečieme každú vrstvu v rúre asi 30 minút pri teplote 220 stupňov.

4

5

Krém:

6

Uvaríme puding. Vymiešame si maslo s cukrom, vanilkovým cukrom, pridajte vychladnutý puding.

7

8

Krém natrite na jeden plát a prikryte druhým plátom.

9

10

Zákusok posypeme práškovým cukrom.

Fandite nám
Pridávajte svoje fotografie

Prosíme návštevníkov, aby pri pridávaní receptu na stránky nahrávali na server výlučne vlastné fotografie jedál. Budeme tým rešpektovať autorské práva, vyhneme sa zbytočným nepríjemnostiam a neporušíte tým podmienky používania.

Reklama